4-22-2024
У Посольствы України в Канаді, 22 березня, відбулася захоплююча подія, що зблизила культури двох країн. За підтримки Посольства України в Канаді, представники політичного та бізнес середовища Канади відкрили двері для української кулінарної майстерності на заході під назвою «The art of Ukrainian food».
Ця подія стала унікальним місцем, де канадський політикум та бізнес-групи мали змогу ознайомитися з найсмачнішими та найякіснішими українськими продуктами, що стають доступними для канадських споживачів. Найбільшими враженнями відзначились товари торгових марок, серед яких виокремився «Наш сік» (Vitmark), що вже готовий розширити свою присутність на канадському ринку.
Відкриття заходу відбулося за участю Посла України в Канаді Юлії Ковалів, Міністерки з просування експорту, міжнародної торгівлі та економічного розвитку Мері Нг та видатних депутатів, таких як Іван Бейкер, Джеймс Безан, Сімон-П’єр Савар-Трембла, Річард Каннінгс.
Учасники заходу мали неймовірну можливість не лише спробувати найсмачніші традиційні українські страви, але й відчути атмосферу української культури через її неповторні смаки та аромати.
Детальніше про ознайомлення з унікальною культурою України через її смаки та аромати у Канаді за посиланням.